mandag 21. september 2009

Høsten er her.

Da var høsten for alvor kommet, lufta er klar og kjølig og kveldene er mørke og innbyr til te-lys, godstol og noe varmt i koppen. Denne tiden er den aller beste synes jeg på flere områder.... Man kan tulle seg inn i ett teppe og synke inn i en dvale med hekletøy eller strikketøy i fanget. Man kan med god samvittighet gå litt i hi, selv om denne tiden også er fantastisk ute.

Jeg hekler fremdeles på evighetsteppet mitt som jeg kaller det, jeg strikket en kjole(som skulle bli genser) til snuppa, hun ville ikke ha armer på..... Det er ikke første gangen at et prosjekt har blitt noe annet enn det det i utgangspunktet skulle bli... Men det gjør da ingenting. Kjolen ble skikkelig koselig, den! Skal se om jeg får lagt inn bilde snart.

I mellomtiden legger jeg inn dette av pleddet jeg hekler på og den nye favorittkoppen min.


Og en nydelig lyng jeg fant her om dagen, jeg elsker jo blått, så denne passet perfekt!


Da ønsker jeg deg en suuuper dag, nyt den i fulle drag.

3 kommentarer:

 1. Det er litt vemodig at høsten er over oss - men høstdagene kan være skikkelig fine med klar luft og sterke flotte farger. Dessuten elsker jeg følelsen av å tenne levende lys og krype godt opp i sofaen med en stor tekopp, yndlingsstrikketøyet, et lunt ullteppe og en romantisk film på tv. Kos deg med høsten du også :-)

  SvarSlett
 2. Jeg har også skrevet litt om høsten på bloggen i dag. Nydelige farger på teppet ditt. Og koppen var jo bare kjempeflott.

  SvarSlett
 3. Eg er så einig så einig med det. Handarbeid, favorittkoppen med noko varmt i og rundt deg eit godt varmt pledd... Det er jo HAUSTEN det, nett slik vi likar den :)

  Lukka til med evigheitspleddet ditt, reknar med evigheita tek slutt ein vakker dag :)

  SvarSlett